Услуги  

Уважаеми Гости на Турски Ресторант „Bosfor Restaurant & Meze Bar”, предлагаме Ви организиране на Вашето корпоративно или частно парти при нас.
Професионалният екип на ресторанта ще предложи на Вашето внимание селектирано Празнично Меню – тристепенно или петстепенно и Винена листа,включваща превъзходни турски, български, чилийски и други вина от цял свят на специални празнични цени, както и съставяне на Меню според Вашите изисквания с фиксирана цена – Куверт за всеки Ваш гост.
Ресторант „Bosfor Restaurant & Meze Bar” разполага с два красиво обзаведени вътрешни салона с 80 места , камина, ВИП зала с 12 места, която е със самостоятелен вход и луксозен санитарен възел.
Градината на ресторанта е на три нива и предлага специална турска фурна , шатра и летен бар. За най-малките ни гости е специализирания детски кът.
Според желанията на нашите клиенти можем да подготвим празнична програма с жива музика, ориенталски песни и танци, участие на известни поп и фолк изпълнители, цветна украса,балони и фоерверки.
Доверете се на нас за организирането на Вашето Свадбено тържество, рожден ден или коктейл и ще се насладите на магията на ориенталската кухня и оригиналността на поднасяне на турските ястия!